Fødselsdag

Lokaler til fødselsdag

Skal din fødselsdag fejres med manér?

På Spiseriet Teglholmen elsker vi fest! Og der er ingen bedre undskyldning end den årlige fødselsdagsfest! Så tag dine kære i hånden og byd velkommen til en storslået fødselsdag i Sydhavnen med maritime omgivelser.

Har du specifikke ønsker til din fødselsdagsfest, så gør vi, hvad vi kan for at gøre dem til virkelighed. Vi vil sikre, at du får præcis den fest, du går og drømmer om. Ligegyldigt om det er en rund fødselsdag eller ej, så er en fødselsdagsfest den perfekte anledning til at samle dem, du har kært, og holde et brag af en mindeværdig fest.

Vores dedikerede team sørger for det hele!

Vores erfarne personale vil sørge for at skabe de perfekte rammer og servere lækker mad, der passer til dine ønsker og smag. Fra forretter til hovedretter og lækre desserter vil vores køkkenchefer og professionelle personale sikre, at dine kulinariske forventninger bliver indfriet.

Uanset om du ønsker et intimt selskab med din nærmeste familie og venner eller en større fest med kollegaer og bekendte, kan vores smukke selskabslokale med udsigt til vandet rumme op til 70 gæster. Ønsker du at holde din fødselsdag i vores restaurant, er dette også muligt. Her har vi plads til 32 gæster. Ligegyldigt hvilket lokale du vælger, vil vi sørge for, at alle detaljer er på plads, så du kan slappe af og nyde din fødselsdag sammen med dem, du holder af.

God mad, god service, god fest - hold dit næste selskab på Spiseriet Teglholmen

Hos Spiseriet Teglholmen elsker vi at holde fest, og vi har efterhånden en del erfaring i at arrangere og afholde både større og mindre fester i vores hyggelige selskabslokaler med udsigt over Teglholm Brygge. Vi er en restaurant, der vægter mad og service højt for at skabe rammerne om en god fest for vores gæster.

Når du holder fødselsdag i Sydhavn hos Spiseriet Teglholmen, går vi altid den ekstra mil for at efterkomme netop dine ønsker til tema, mad osv. Vi står for planlægningen af menuen efter dine ønsker, opdækning af borde og velkomstdrink til dine gæster, så festen bliver sat i gang på bedste vis. God og fleksibel service, høflig betjening og hjertevarme er en selvfølge hos os. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du overvejer at benytte Spiseriet Teglholmen til din næste fest.

Vælg mellem frokost- og aftenmenu

Der kan være stor forskel på, hvornår på dagen det er mest oplagt at holde fest eller fødselsdag. Hos Spiseriet Teglholmen kan du heldigvis selv vælge, om du vil booke vores festlokale til frokost eller aften.

Vores aftenmenu er en god måde at kickstarte en rund fødselsdag eller en sommerfest i firmaet. Vores dygtige køkken kommer gerne med forslag til menuen, men er selvfølgelig også meget lydhør over for eventuelle ønsker, allergier osv.

Kig forbi Spiseriet Teglholmen på Teglholmsgade 10F, 2450 København SV, eller kontakt os i dag på kontakt@spiserietteglholmen.dk for at høre mere om dine muligheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Lokaler til fødselsdag

Tapas buffet

Velkomstdrink

3 slags pølse
2 slags ost
oliven
pesto
kroketter
tomatsalat
Friskbagt brød med saltet smør

Vand med/uden brus
Husets øl, vin og sodavand ad libitum i 2 timer

Pris fra 499,- pr. person

Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år gratis

Aftenbuffet

Velkomstdrink

Sæsonens buffet med følgende:
2 slags kød,
1 slags kartoffel,
2 salater,
Stegte grøntsager
2 slags sauce
Friskbagt surdejsbrød med saltet smør

Vand med/uden brus
Huset vin, fadøl og sodavand ad libitum i 3 timer

Pris fra 625,- pr. person

Mulighed for at tilkøbe dessert fra 95 kr. pr. person

Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år gratis

Aften 3-retters og bar

Velkomstdrink

3-retters sæsonmenu
Friskbagt brød med saltet smør

Filtreret vand med/uden brus
Husets øl, vin og sodavand ad libitum
Kaffe/the
Husets spiritus ad libitum i 3 timer efter middagen

Pris fra 995,- pr. person

Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år gratis

 

LOKALE LEJE:

MAN - TORS: 3500,- DKK

FRE - SØN: 6500,- DKK

Skal vi holde din fødselsdagfest?

Stemningsfulde lokaler til fødselsdag


Ønsker du at høre om mulighederne for at holde din fødselsdag i Sydhavn på Spiseriet Teglholmen, så kontakt os enten via kontaktformularen ude til højre eller direkte på nedenstående mail.


Vi ser frem til at høre fra dig!
Kontaktformular

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:16.00 - 22.00
Onsdag:12.00 – 22.00
Torsdag:12.00 – 22.00
Fredag:12.00 – 23.00
Lørdag:12.00 – 23.00
Søndag:10.00 - 16.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram