Bryllup

BRYLLUPSFEST I SYDHAVNEN

Romantiske omgivelser 

Omkranset af de sydhavnske kanaler og anlagte naturarealer, er Spiseriet Teglholmen jeres ideelle bryllupslokation.

På Spiseriet Teglholmen kommer romantikken helt af sig selv. Når dagens solstråler, spejler sig i det blikstille vand og reflekteres op i det klassisk opdækkede bryllupslokale, er det umuligt ikke at fælde en tåre.

Bliv sejlet op til festen, få taget bryllupsbilleder i solnedgangen og forevig jeres dag i Spiseriet Teglholm.

Hold jeres Bryllup i et maritimt og  naturskønt område

Vores lokaler rummer op til 70 mennesker og byder på panoramahavudsigt og solnedgang til alle jeres gæster. Vi kan arrangere flydende reception og ankomst til bryllupsfesten i kanalbåde.

Ydermere er der mindre end fem minutters gågang fra det nærmeste hotel, og vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde overnatningsmuligheder.

Bryllupspakke 

Hos Spiseriet Teglholmen sørger vi for at I får lige det bryllup i drømmer om, i omgivelser der har romantikken i højsæde. 

Vi har sammensat en bryllupsmenu fyldt med kærlighed og smag, der vil være med til at gøre jeres dag unik og uforglemmelig.  

Velkomstbobler
Sæsonens 4-retters festmiddag
Ad libitum øl/vand/vin under middag
Kaffe og te
Petit four til kaffen
1 glas avec til kaffen
Filtreret vand med og uden brus
Fri blød bar efter middag (i 3 timer)

Minimum antal 20 personer

Arrangementet er sat til at vare 8 timer
Send os en mail, for at høre mere: kontakt@spiserietteglholmen.dk

Bryllup med udsigt til vandet

Skal du holde bryllup og vil gerne forkæle dine gæster med god mad, gode vine og en aften, ingen af jer sent vil glemme? 

Så er du havnet det rette sted - hos Spiseriet Teglholmen elsker vi at holde fest, fine middage og lægger os altid i selen for at efterkomme netop dine ønsker til borddækning, menu etc., uanset anledningen. Vi har plads til op mod 70 gæster i vores hyggelige festlokale med udsigt over Teglholm Brygge og planlægger selvfølgelig menuen og arrangementetsforløb i samarbejde med dig.

Kontakt os i dag på telefon 53 71 53 54 eller mail: kontakt@spiserietteglholmen.dk for at høre mere om vores selskabslokale på Teglholm Brygge - vi glæder os til at skabe rammerne om dit bryllup.

Skal vi står for afviklingen af jeres bryllup? 

I kan kontakte os på kontaktformularen ude til højre, eller i kan kontakte os direkte på nedenstående kontaktoplysninger. 
Kontaktformular

Dit ønske bryllup

Den absolut vigtigste forudsætning for en god bryllupsfest er selvfølgelig gæsterne. Uden de rette mennesker at fejre og dele dagen sammen med, bliver den sjældent mindeværdig på den gode måde. Når det er sagt, går der som regel en del forberedelser forud for en god bryllupsfest, herunder booking af festlokalet og planlægning af menuen - for selvom lokationen og festlokalet ikke er den vigtigste forudsætning for en god og vellykket fest, er det dog med til at sætte stemningen for dagen og aftenen.

Et festligt pyntet lokale virker indbydende og er samtidig noget af det, dine gæster vil huske og tænke tilbage på, når de genkalder sig aftenen.

Hos Spiseriet Teglholmen kan du leje lyse og hyggelige festlokaler til alle anledninger. 

Har i nogen specifikke ønsker for jeres dag? 

Hvis I har nogle forespørgsler eller specielle ønsker? Så gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme disse. Så jeres dag bliver helt som i ønsker den. 

Kontakt os på mail: kontakt@spiserietteglholmen.dk

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:Lukket
Onsdag:17.00 – 21.30
Torsdag:12.00 – 21.30
Fredag:12.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:12.00 – 16.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram