Bryllup

BRYLLUPSLOKALE I SYDHAVN

Bryllup i Sydhavnen

Romantiske omgivelser

Spiseriet Teglholmen er den perfekte destination til jeres bryllup, omgivet af de charmerende kanaler og er et naturskønt område midt i Sydhavnen.

På Spiseriet Teglholmen oplever I romantikken i sin reneste form. Når solstrålerne spejler sig i det rolige vand og skaber et magisk lys i vores smukt dækkede bryllupslokale, er det svært at holde tårerne tilbage.

Bliv sejlet til festen, få foreviget jeres bryllup i solnedgangen og skab uforglemmelige minder i vores idylliske omgivelser ved vandet.

Hold jeres bryllup i et maritimt og naturskønt område 

Vores lokaler rummer op til 80 mennesker og byder på panoramahavudsigt og solnedgang til alle jeres gæster. Vi kan arrangere flydende reception og ankomst til bryllupsfesten i kanalbåde.

Derudover er der mindre end fem minutters gang til det nærmeste hotel, og vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde overnatningsmuligheder.
Bryllupsfest på Spiseriet Teglholmen

Bryllup med udsigt til havet 

Skal du holde bryllup og ønsker at forkæle dine gæster med god mad, gode vine og en uforglemmelig aften?

Så er du havnet det rette sted - hos Spiseriet Teglholmen elsker vi at arrangere festlige middage og gør alt for at imødekomme dine ønsker til borddækning, menu og meget mere, uanset anledningen. Vores hyggelige festlokale har plads til op mod 70 gæster og tilbyder en fantastisk udsigt over Teglholm Brygge. Vi planlægger naturligvis menuen og forløbet af arrangementet i samarbejde med dig.

Kontakt os i dag på telefon 53 71 53 54 eller via e-mail på kontakt@spiserietteglholmen.dk for at få mere information om vores selskabslokale på Teglholm Brygge - vi glæder os til at skabe de perfekte rammer for dit bryllup.

DIT BRYLLUP - DIT ØNSKE

Gæsterne er uden tvivl den afgørende faktor for en uforglemmelig bryllupsfest. Uden de rette mennesker at fejre og dele denne mindeværdige dag med, risikerer festen at miste sin magi. Forberedelserne til en vellykket bryllupsfest kræver dog tid og omtanke, herunder valget af det perfekte festlokale og planlægningen af en udsøgt menu. Lokationen og festlokalet spiller en afgørende rolle for at skabe den rette atmosfære til både dag og aften. Men det er ikke kun lokalerne, der er vigtige - maden til bryllupsfesten er også afgørende for at opfylde jeres drømme om den perfekte bryllupsfest. Vi præsenterer eksempler på udsøgte bryllupsmiddage og vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker, så I får det bryllup, I drømmer om.

Et festligt pyntet lokale er indbydende og vil forblive et mindeværdigt element, som dine gæster vil se tilbage på med glæde, når de mindes denne særlige aften.

Spiseriet Teglholmen byder dig indenfor i vores lyse og hyggelige bryllupslokale!

Bryllupspakke 

Hos Spiseriet Teglholmen sørger vi for at I får lige det bryllup som I drømmer om, i omgivelser der har romantikken i højsæde. 

Vi har sammensat en bryllupsmenu fyldt med kærlighed og smag, der vil være med til at gøre jeres dag unik og uforglemmelig.  

Velkomstbobler
Sæsonens 3-retters middag
Ad libitum øl/vand/vin 
Kaffe og te
 Avec til kaffen
Filtreret vand med og uden brus
Husets spiritus efter middagen

Priser fra 1.195,00,-

Minimum antal 20 personer

(Tilkøb cocktail menu bestående af 4 cocktails - 175,-)

LOKALE LEJE:

MAN - TORS: 3500,- DKK

FRE - SØN: 6500,- DKK

Skal vi stå for afviklingen af jeres bryllup? 

I kan kontakte os på kontaktformularen ude til højre, eller i kan kontakte os direkte på nedenstående kontaktoplysninger. 
Kontaktformular

Har i nogen specifikke ønsker for jeres dag? 

Hvis I har nogle forespørgsler eller specielle ønsker, så gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme dem, så jeres dag bliver præcis som I ønsker den.

Kontakt os på mail: kontakt@spiserietteglholmen.dk

Flere events

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 – 22.00
Torsdag:17.00 – 22.00
Fredag:15.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:10.00 - 15.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram