Barnedåb

Lokaler til barnedåb

Barnedåb med havudsigt

Barnedåben er en betydningsfuld og unik begivenhed, fyldt med kærlighed, glæde og taknemmelighed. Det fortjener at blive fejret i smukke omgivelser, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Vi er dedikerede til at skabe præcis de rammer, I drømmer om for denne dag. Vores mål er, at I kan læne jer tilbage og fuldt ud nyde omgivelserne, jeres gæster og den fremragende mad, mens vi tager os af alle detaljerne i baggrunden.

Barnedåb Spiseriet Teglholmen
Barnedåb tæt på vandet

Hold den bedste barnedåb - ud til vandet

Velkommen til Spiseriet Teglholmen, hvor vi inviterer dig indenfor i vores charmerende restaurant samt selskabslokale. Her kan du og dine nærmeste skabe uforglemmelige minder ved at afholde en mindeværdig barnedåb med en frokost eller en brunch. Hvad end du vælger, om det er en skøn frokost eller en lækker brunch, vil vi sørge for et velsmagende måltid. Restauranten ligger i naturskønne omgivelser med udsigt til vandet, hvilket vil skabe de perfekte rammer for jeres barnedåb. Ønsker I at holde barnedåben udenfor, er dette også en mulighed. I kan leje vores store terrasse, hvor I kan nyde det gode vejr og hinanden. Tøv ikke med at skrive til os og hør mere om vores lokaler til barnedåb. 

Spiseriet Teglholmen er en restaurant, der er stolt af at servere lækre klassiske retter, såsom smørrebrød til frokost, inspireret af vores omgivelser. Vi lægger stor vægt på at skabe en fantastisk og uforglemmelig oplevelse for alle, der træder ind ad vores døre. Her hos os er der rig mulighed for at skabe en helt enestående dag i smukke omgivelser.

Normalt afholdes en barnedåb med frokost eller brunch fra kl. 11:00, men hvis I har andre ønsker, er vi fleksible. Tøv ikke med at kontakte os - det er en sand fornøjelse for os at være en del af planlægningsprocessen, og vi vil med glæde dele de mange muligheder, som Spiseriet kan tilbyde, når det handler om barnedåb.

Brunch

Økologisk vanilje skyr, ahornsirup og müsli
Røræg, bacon og stegt chorizopølse
Pandekager
Røget laks med urtedressing
Pålægsbræt samt udvalg af marmelade
Udvalg af oste
Frugtsalat
Friskbagt brød og rugbrød

Kaffe, te og juice i 2 timer
Pris 345,- pr. person

Børn under 12 halv pris.
Børn 0-2 år gratis.

Tilkøb

Kage buffet
125 kr. pr. pers.


Frokost 

Velkomstdrink

Sæsonens buffet med 2 slags kød, 
1 slags kartofler, 
2 slags salater, 
1 slags sauce
Friskbagt brød med saltet smør

Vand m/u. brus
Husets vin, fadøl og sodavand ad libitum i 2 timer
Pris fra 479,- pr. person

Mulighed for at tilkøbe dessert fra 80 kr. pr person
Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år gratisLOKALE LEJE: 

MAN - TORS: 3500,- DKK

FRE - SØN: 6500,- DKK

 

Vi byder velkommen med et smil

Hos Spiseriet har vi samlet et hold af kompetente, smilende og servicemindede medarbejdere, der hver især prioriterer god service og hyggelig stemning for at give alle gæster en fantastisk oplevelse. For os er det vigtigt, at alle vores gæster oplever den charmerende og uformelle atmosfære i vores restaurant, så de kan føle sig helt veltilpas og fuldstændigt afslappede under hele arrangementet.

Den hyggelige stemning og den uformelle atmosfære følges ad. Vores tjenere vil hele tiden have øje for alle gæsters tilstedeværelse. Vi sørger altid for, at den lune stemning holder ved, så læn dig helt tilbage i vores idylliske atmosfære og nyd denne helt særlige dag, hvor dit barn bliver døbt.

Selskabslokale med plads til 70 gæster

Spiseriet Teglholmens restaurant er indrettet til at være en hyggelig og familievenlig restaurant, hvor der er plads til alle. Vores hyggelige indretning skaber rammerne for en dejlig dag i selskab med venner og familie. I vores restaurant har vi plads til 32 personer, mens vi i vores tilstødende selskabslokale har plads til 70 gæster. Selskabslokalet er ligesom restauranten med store panoramavinduer, som giver det perfekte lysindfald, hvor I kan nyde udsigten udover vandet, mens I nyder dagen sammen med jeres gæster.

Se de andre events vi afholder her.

Lokaler til barnedåb

Barnedåbsfest

Kontakt os 

Du kan kontakte os via kontaktformularen ude til højre eller du kan kontakte os direkte på nedenstående kontakt informationer. 
Mail: Kontakt@spiserietteglholmen.dk 

Telf: 53 71 53 54
Kontaktformular
Spiseriet Teglholmens lækre Stjerneskud

En smagsoplevelser i unikke omgivelser

Hos Spiseriet Teglholmen kan du nyde et udsøgt måltid mad med dem, du har kært, imens du lader blikket falde ud over Teglholmbrygge. Vi serverer naturligvis vine i særklasse, der er nøje udvalgt til at passe til vores forskellige retter.  Vores gæster fortjener smukke, appetitvækkende og farverige retter, der forkæler både sind, øjne og ikke mindst smagsløg. Vi sigter efter at fremkalde retter og kompositioner, der appellerer til alle sanserne. Samtidig vil vi bevare det smukke i enkeltheden, hvilket danner rammen for det sofistikerede udtryk, vi opnår.

Vi garanterer, at I får en unik barnedåb, hvor Spiseriets passionerede og kreative køkken bidrager med velsmagende mad, der afspejler det franske køkken.

Er du til unikke smagsoplevelser og ekstraordinære retter i vidunderlige omgivelser og afslappet atmosfære? Så er Spiseriet den helt rette lokation for barnedåben. Vi glæder os enormt til at byde jer og jeres gæster velkommen ved Teglholm Brygges vandkant til en mindeværdig barnedåb.

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:16.00 - 22.00
Onsdag:12.00 – 22.00
Torsdag:12.00 – 22.00
Fredag:12.00 – 23.00
Lørdag:12.00 – 23.00
Søndag:10.00 - 16.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram