Barnedåb

Barnedåb med havudsigt 

Hold den bedste fest - ud til vandet

Vi gør altid vores bedste for skabe netop de rammer I ønsker til jeres store dag. På dagen skal I blot læne jer tilbage og nyde omgivelserne, gæsterne og den gode mad, så tager vi os af alt andet.

Vi er derfor meget fleksible i forhold til ønsker, så tøv ikke med at kontakt og hør om vores muligheder.
Barnedåb Spiseriet Teglholmen
Barnedåb tæt på vandet

Vi er her for jer

Vi gør altid vores bedste for skabe netop de rammer I ønsker til jeres store dag. På dagen skal I blot læne jer tilbage og nyde omgivelserne, gæsterne og den gode mad, så tager vi os af alt andet.

Vi er derfor meget fleksible i forhold til ønsker, så tøv ikke med at kontakt og hør om vores muligheder.

Brunch

Økologisk vanilje skyr, ahornsirup og Müsli
Røræg, bacon og stegt chorizopølse
Hjemmelavede pandekager
Røget laks med hjemmerørt urtedressing
Stort pålægsbræt samt udvalg af marmelade
Udvalg af oste
Frugtsalat
Friskbagt brød og rugbrød


Kaffe, te og Juice i 2 timer
Pris 325,- pr. person

Børn under 12 halv pris.
Børn 0-2 år gratis.

Tilkøb

Kaffe og kage buffet
75 kr. pr. pers.

Lokalet er til rådighed i 5 timer, buffeten vil være tilgængelig i 2 timer.

Frokost 

Velkomstdrink

Sæsonens buffet med 2 slags kød, 
1 slags kartofler, 
2 slags salater, 
1 slags sauce
Friskbagt brød med saltet smør

Vand med/uden brus
Husets vin og fadøl ad libitum i 2 timer
Lemonade/sodavand til børn
Pris fra 439,- pr. person

Mulighed for at tilkøbe dessert fra 75 kr. pr person
Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år gratis


Lokalet er til rådighed i 5 timer, buffeten vil være tilgængelig i 2 timer.

Hold den bedste fest - ud til vandet

Hos Spiseriet Teglholmen byder vi velkommen indenfor i vores hyggelige restaurant. Hos os kan du holde en minderig barnedåb med en frokost, der byder på smagseksplosioner og masser af velsmag. De naturskønne omgivelser og den charmerende franske stil skaber rammen, og gør Spiseriet til det perfekte sted til at afholde en barnedåb.

Spiseriet er en restaurant, der kombinerer den klassiske, franske charme med dansk hygge. Vi sætter stor ære i at skabe en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse for enhver, der træder ind af vores døre. Hos os er der rig mulighed for at skabe en helt fantastisk dag i flotte omgivelser.

Typisk vil en barnedåb foregå med frokost fra klokken 11:00 - hvis I derimod har andre ønsker, så er vi fleksible. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. For os er det en sand fornøjelse at tage del i en planlægningsproces, og vi vil med glæde fortælle om de mange muligheder, som vi hos Spiseriet kan tilbyde, når det omhandler en barnedåb.
Barnedåbsfest

Kontakt os 

Du kan kontakte os via kontaktformularen ude til højre eller du kan kontakte os direkte på nedenstående kontakt informationer. 
Mail: Kontakt@spiserietteglholmen.dk 

Telf: 53 71 53 54
Kontaktformular

Vi byder velkommen med et smil

Hos Spiseriet har vi samlet et hold af kompetente, smilende og servicemindede medarbejdere, der hver prioriterer god service og hyggelig stemning for at give alle gæster en fantastisk oplevelse. For os er det betydningsfuldt, at alle vores gæster møder den charmerende og uformelle atmosfære i vores restaurant, så de kan føle sig ganske veltilpas og komplet afslappede under hele frokosten.

Den hyggelige stemning og den uformelle atmosfære følges ad. Vores tjenere vil hele tiden have øje for alle gæsters tilstedeværelse. Vi sørger altid for, at den lune stemning holder ved, så læn dig helt tilbage i vores idylliske atmosfære og nyd denne helt særlige dag, hvor dit barn er blevet døbt.

Selskabslokale med plads til 70 personer

Spiseriets restaurant er indrettet i en eksklusiv og hyggelig stil, som gør, at I kan fejre dåben på fineste vis i selskab med venner og familie. Vi kan huse op til 70 gæster i vores indbydende restaurant, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at dagen forløber, som I ønsker. Det er vigtigt for os, at I føler jer velkomne i vores smukke og indbydende rammer.

En smagsoplevelser i unikke omgivelser

I Spiseriets restaurant kan du opleve dejlige smagsoplevelser, imens du lader blikket falde ud over Teglholmbrygge. Vi serverer naturligvis vine i særklasse. Vi anretter samtlige serveringer med et moderne og fransk touch. Vores gæster fortjener smukke, appetitvækkende og farverige retter, der forkæler både sind, øjne og ikke mindst smagsløg. Vi sigter efter at fremkalde retter og kompositioner, der appellerer til alle sanserne. Samtidig vil vi bevare det smukke i enkeltheden, hvilket danner rammen for det sofistikeret udtryk, vi opnår.

Vi garanterer, at I får en unik barnedåb, hvor Spiseriets passionerede og kreative køkken bidrager med velsmagende mad, der afspejler det franske køkken.

Så er du til unikke smagsoplevelser og ekstraordinære retter i vidunderlige omgivelser og afslappet atmosfære? Så er Spiseriet den helt rette lokation for barnedåben. Vi glæder os enormt til at byde jer og jeres gæster velkommen i Teglholm Brygges vandkant til en minderig barnedåb.

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:Lukket
Onsdag:17.00 – 21.30
Torsdag:12.00 – 21.30
Fredag:12.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:12.00 – 16.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram