Firmafest

FIRMAFEST VED VANDET

Det ideelle sted til jeres næste firmafest

Når kontorfolkene har brug for D-vitamin og IT-folkene har brug for solskin, så er der intet bedre end firmafesten. Med vores naturligt oplyste lokaler, højt til loftet og store panoramavinduer vil vores lokaler være ideelle til den store firmafest i sydhavn.
Vi har plads til 40 gæster i vores restaurant og op til 70 mennesker i det tilstødende festlokale.

Frokost - 2-retters

Velkomstdrink

2-retters sæsonmenu
Friskbagt brød med saltet smør

Filtreret vand med/uden brus
Øl, vin og sodavand ad libitum i 2 timer

Pris fra 445,- pr. person

Aften - 3-retters og bar 

Velkomstdrink

3-retters sæsonmenu
Friskbagt brød med saltet smør

Filtreret vand med/uden brus
Øl, vin og sodavand ad libitum
Kaffe/the med 1 avec pr.pers.
Husets spiritus i 3 timer (efter maden)

Pris fra 995,- pr. person

 

Skal vi holde jeres firmafest?

Du kan kontakte os enten via kontaktformularen eller dirkete på nedenstående mail. 
Kontaktformular

Restaurant i København - et indbydende madunivers

Én ting er stensikkert – i København finder du noget for enhver smag og præference. København tilbyder nemlig et væld af unikke spisesteder og restauranter, der repræsenterer mange forskellige køkkener. Du kan finde alt fra afslappede burgerbarer og smukke sushisteder til Michelin restauranter og specialiserede nichecafeér. Danmarks hovedstad er et attraktivt mål for madturister og -entusiaster, da byen byder på et stort udvalg af gastronomiske oplevelser. I København kan du opleve et overflod af kulinariske smagsoplevelser fra alle verdenshjørner.

Der er altid gang i det Københavnske caféliv, hvor både studerende, venner, familier og par nyder selskab og velsmagende mad. Udover de mange attraktive og indbydende restauranter og caféer, må du ikke gå glip af den københavnske streetfood kultur, som i de seneste år er blevet ekstrem populær og noget af en anerkendt trend. Copenhagen Street Food er Nordens største madmarked med streetfood fra mere end 17 forskellige nationaliteter. Tag børnene med og introducér til mange lækre råvarer, anderledes smagsoplevelser og ikke mindst masser af hygge.

Flere af de bedste restauranter i København har modtaget Michelin-stjerner og endnu flere er anbefalet i Michelin-guiden. København kan derfor sagtens prale af at være Nordens gourmet-centrum, hvor velsmag er i højsædet. Tag din kæreste i hånden og gå ud for at opleve unikke madoplevelser, der er noget udover det sædvanlige.

Udvidelse af restaurant-scenen i København

København er internationalt kendt som en gastronomisk destination, hvor der er noget for enhvers smagsløg. København byder ofte på nye restauranter, der så fint lander på den danske restaurant-scene. Og det gør bestemt intet, for vi er i årenes løb begyndt at spise mere ude. Faktisk er det til at finde gode spistesteder i alle Københavns dejlige bydele. Der ligger appetitvækkende spisesteder spredt ud over hele København. Uanset om du befinder dig på Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Indre By eller Sydhavn, så er der altid et godt spisested eller restaurant lige i umiddelbar nærhed af dig.

Du kan være sikker på, at København opfylder dit kulinariske ønske, uanset om du har lyst til sushi, tapas, ny nordisk, traditionel dansk-, fransk- eller italiensk mad. Så hvorfor ikke gå på opdagelse i Københavns alsidige madunivers og få en spiseoplevelse, du aldrig vil glemme?

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:Lukket
Onsdag:12.00 – 21.30
Torsdag:12.00 – 21.30
Fredag:12.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:12.00 – 16.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram