Julefrokost

HO- HO- HOLD DIN JULEFROKOST HOS OS - FESTEN FOR DE ARTIGE OG UARTIGE

Årets største fest

Nu det jul igen og nu det jul igen og festen varer hele natten!
Så er det endnu engang tid til årets største fest. Tag dine kollegaer i hænderne og dans rundt om DJ

Julemenuen

Velkomstbobler

Lækker julemenu

Ad libitum øl, vand og vin under middag

Kaffe og te

Fri bar med øl, vand og vin efter middag

DJ fra 21.00 – 01.00

Filtreret vand med og uden brus

Pris pr. person 995,- kr. ex. moms.

Minimum antal 20 personer

Tidsrum fra 18.00 – 01.00

Julefrokost hos Spiseriet Teglholmen

Planlægger du at holde din næste julefrokost i Sydhavn, så finder du hos Spiseriet Teglholmen de perfekte rammer for årets største fest. Vi sørger for den gode stemning og lækker, veltillavet mad, når du sammen med dine kollegaer, venner eller familie samles til en af årets mest festlige begivenheder. Hos Spiseriet Teglholmen arrangerer vi julefrokoster for 20 personer og derover, og du kan godt forvente en forrygende aften i godt selskab, hvor du ikke skal tænke på andet end at have det sjovt. 

Hos os får du, alt du behøver for at skabe rammerne for et brag af en julefrokost. I vores julemenu er der nemlig udover den lækre julemad endvidere inkluderet alt fra velkomstbobler til øl, vand og vin ad libitum både under selve middagen og efterfølgende, når vores DJ går til pulten fra 21.00 - 01.00. En julefrokost hos Spiseriet Teglholmen i Sydhavn varer i tidsrummet fra 18.00-01.00, og du og de øvrige gæster er garanteret en aften, hvor alt er tilrettelagt ned til mindste detalje.

Hold din julefrokost i Sydhavns rustikke og afslappende rammer

Sydhavns rustikke og afslappende omgivelser, der omkranser Spiseriet Teglholmen udgør de perfekte, uformelle rammer for din næste julefrokost, fest eller frokostaftale. Med udsigt til områdets små kanaler og grønne åndehuller kan du i ro og mag nyde en frokost eller indtage dit aftensmåltid i vores hyggelige lokaler, ligesom du også kan holde dit næste fest hos os. Med plads til 40 gæster i vores restaurant og 80 i vores tilstødende lokaler, har du rig mulighed for at arrangere din næste barnedåb, konfirmation eller julefrokost hos os.

Her har vi plads til det hele - både de helt store begivenheder, de intime middage og selskaber i venners lag. Vi er Teglholm Brygges naturlige og hyggelige samlingssted, hvor områdets lokale beboere, erhvervsfolk og studerende kan mødes til en lækker middag, en frokost eller til en drink . Hos os er der plads til alle.

Nyd din mad og det gode selskab i vores hyggelige og uformelle rammer til din næste fest, forretningsmiddag eller blot som en af hverdagens små stjernestunder.

Få en hyggelig og helt uforglemmelig julefrokost i København

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan holde en hyggelig og helt uforglemmelig julefrokost i København, så er Spiseriet Teglholmen som tidligere nævnt et oplagt sted for netop sådan et arrangement. Flyt din fest til uformelle og hyggelige omgivelser hos os, og lad os klare alt det praktiske, så du i hyggeligt selskab kan fejre din begivenhed i fulde drag.

Hos Spiseriet Teglholmen gør vi alt for, at din næste fest bliver en vellykket og uforglemmelig oplevelse, som du kan se tilbage på med glæde. Vi vægter vores kunders ønsker højt, og har altid vores kunder i centrum, når vi hjælper med at planlægge og tilrettelægge en festlig begivenhed. 

Ønsker du at booke din næste julefrokost i København hos os, er du mere end velkommen til at rette henvendelse enten via mail eller telefonisk. 
Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os en besked

Kontaktformular

Kontakt os

KONTAKT OS DIREKTE FOR MULIGHEDERNE PÅ TLF ELLER MAIL

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:Lukket
Onsdag:12.00 – 21.30
Torsdag:12.00 – 21.30
Fredag:12.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:12.00 – 16.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram