Galleri

Selskaber med havudsigt 

Send os en besked

Kontaktformular

Kontakt os

KONTAKT OS DIREKTE FOR MULIGHEDERNE PÅ MAIL

Selskab hos Spiseriet Teglholmen ved vandkanten

Hos Spiseriet Teglholmen byder vi velkommen indenfor i vores hyggelige restaurant. Hos os kan du holde et minderigt selskab med en frokost eller middag, der byder på smagseksplosioner og masser af velsmag. De naturskønne omgivelser og den charmerende franske stil skaber rammen, og gør Spiseriet til det perfekte sted til at afholde selskab.

Spiseriet er en restaurant, der kombinerer den klassiske, franske charme med dansk hygge. Vi sætter stor ære i at skabe en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse for enhver, der træder ind af vores døre. Hos os er der rig mulighed for at skabe en helt fantastisk dag i flotte omgivelser.

Tøv endelig ikke med at kontakte os. For os er det en sand fornøjelse at tage del i en planlægningsproces, og vi vil med glæde fortælle om de mange muligheder, som vi hos Spiseriet kan tilbyde, når det omhandler en barnedåb.

Vi byder altid velkommen med et smil

Hos Spiseriet har vi samlet et hold af kompetente, smilende og servicemindede medarbejdere, der hver prioriterer god service og hyggelig stemning for at give alle gæster en fantastisk oplevelse. For os er det betydningsfuldt, at alle vores gæster møder den charmerende og uformelle atmosfære i vores restaurant, så de kan føle sig ganske veltilpas og komplet afslappede under hele frokosten.

Den hyggelige stemning og den uformelle atmosfære følges ad. Vores tjenere vil hele tiden have øje for alle gæsters tilstedeværelse. Vi sørger altid for, at den lune stemning holder ved, så læn dig helt tilbage i vores idylliske atmosfære og nyd denne helt særlige dag, hvor dit barn er blevet døbt.

Selskabslokale med plads til 80 personer

Spiseriets restaurant er indrettet i en eksklusiv og hyggelig stil, som gør, at I kan fejre fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup på fineste vis i selskab med venner og familie. Vi kan huse op til 80 gæster i vores indbydende restaurant, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at dagen forløber, som I ønsker. Det er vigtigt for os, at I føler jer velkomne i vores smukke og indbydende rammer.

Smagsoplevelser i unikke omgivelser

I Spiseriets restaurant kan du opleve dejlige smagsoplevelser, imens du lader blikket falde ud over Teglholmbrygge. Vi serverer naturligvis vine i særklasse. Vi anretter samtlige serveringer med et moderne og fransk touch. Vores gæster fortjener smukke, appetitvækkende og farverige retter, der forkæler både sind, øjne og ikke mindst smagsløg. Vi sigter efter at fremkalde retter og kompositioner, der appellerer til alle sanserne. Samtidig vil vi bevare det smukke i enkeltheden, hvilket danner rammen for det sofistikeret udtryk, vi opnår.

Vi garanterer, at I får en unik dag, hvor Spiseriets passionerede og kreative køkken bidrager med velsmagende mad, der afspejler det franske køkken.

Så er du til unikke smagsoplevelser og ekstraordinære retter i vidunderlige omgivelser og afslappet atmosfære? Så er Spiseriet den helt rette lokation for barnedåben. Vi glæder os enormt til at byde jer og jeres gæster velkommen i Teglholm Brygges vandkant til en minderig fest.

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 – 22.00
Torsdag:17.00 – 22.00
Fredag:15.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:10.00 - 15.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram