Mindehøjtideligheder

Mindehøjtideligheder ved vandet

Mindesammenkomster med værdighed og ro ved vandet

Afsked med en kær

Det er aldrig nemt at tage endeligt afsked med en elsket person. I vores lokaler ved vandet i Sydhavn skaber vi de ideelle omgivelser til at samle jer efter begravelsen eller bisættelsen og mindes den afdøde på en værdig og rolig måde.

Skab lys i mørket

En mindehøjtidelighed har en særlig betydning i en svær tid. Det er et øjeblik, hvor I kan dele minder, støtte hinanden og skabe lys i mørket. Vi forstår, at det kan være overvældende, og vi er her for at lette byrden og hjælpe med at skabe en passende atmosfære.

Enkle arrangementer, dyb respekt

Vi ved, at der er mange praktiske detaljer, der skal håndteres i forbindelse med begravelsen og mindesammenkomsten. Vores mål er at gøre det enkelt for jer. Fortæl os, hvad I ønsker for dagen, og vi vil gøre vores yderste for at imødekomme jeres ønsker med dyb respekt og omtanke.

Passende arrangementer

Uanset om I ønsker en intim mindesammenkomst, en større mindehøjtidelighed eller bare ønsker at arrangere begravelseskaffe eller gravøl for de nærmeste, er vi her for at hjælpe. Vi tilbyder en bred vifte af arrangementer, lige fra smørrebrød og frokostbuffet til kage og kaffe eller gravøl.

At skabe sammenhold og erindre

Vores mål er at give jer det rum, I har brug for, til at skabe samhørighed og mindes sammen. Vi ønsker at hjælpe jer med at ære den afdøde på en måde, der vil bringe trøst og styrke i en udfordrende tid.

Vi har plads til 40 gæster i vores restaurant og op til 80 mennesker i det tilstødende festlokale.
Leje af lokale:
Mandag - Torsdag: 3500,-
Fredag - Søndag: 6500,-

Vi tilbyder bl.a.

 

Kaffe og te

40 kr. per person.


Wienerbrød

35 kr. per person.


Flaskesodavand 25 cl.

25 kr.


Flaskeøl 25 cl.

30 kr.


Vin

215 kr. per flaske.


Smørrebrød (serveret på stor planke)

70 / 90 kr. per stk. 


Frokost buffet

Starter på 175 kr. per person.


Service, opdækning med hvide duge, levende lys og friske blomster, samt oprydning

50 kr. per person

Kontakt os 

Kontaktformular

Restaurant i Sydhavn - et indbydende madunivers

Spiseriet Teglholmen er en restaurant beliggende lige ud til vandet. Vi ønsker at samle lokalområdet og servere lækker mad til fornuftige priser. Vi står for det gode værtskab og byder alle indenfor. Vi har sørget for malebøger og farver til børnene, så de voksne kan nyde udsigten, maden og vinen i lidt stilhed for en stund.

Vi har en ambition om at være det naturlige samlingspunkt for det nye Teglholm Brygge.

Vi ønsker at blive stedet hvor lokale beboere, erhvervsfolk og havglade studerende kan mødes over et rustikt og velsmagende måltid i afslappede og uformelle omgivelser.

Når du besøger Spiseriet er du garanteret udsigt til de små kanaler, de store grønne arealer samt at opleve et af vores idealer: At skabe et sted hvor alle kan mødes og alle er velkomne. Se vores menuer her.

Mindehøjtideligheder lokaler / Mindehøjtideligheder lokaler

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 – 22.00
Torsdag:17.00 – 22.00
Fredag:15.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:10.00 - 15.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram