Social Dining

Aktiviteter hos spiseriet Teglholmen

Udforsk sammen, nyd sammen: Velkommen til Social Dining ved Spiseriet Teglholmen

En aften fyldt med samvær

Velkommen til vores månedlige begivenhed, Social Dining, hvor fællesskab og mad går hånd i hånd. Det er mere end blot en middag; det er en oplevelse fyldt med smag, latter og nye bekendtskaber. Vi åbner vores døre og byder dig velkommen til en aften, hvor det gode selskab og kulinariske glæder står i centrum.

Varierende oplevelser

Social Dining er alt andet end ensformigt. Vores menu og aktiviteter ændres fra gang til gang, hvilket betyder, at hver Social Dining-aften er unik. Vores dygtige kokke og underholdningsteam arbejder sammen om at skabe en uforglemmelig aften, der rammer dine sanser og hjerte.

Social Dining på Spiseriet Teglholmen

For dig og dine kære

Inviter dine nærmeste med, tag din bedre halvdel eller dine bedste venner under armen, og kom ned til en aften, hvor I kan nyde god mad og underholdning i hyggelige omgivelser. Social Dining er skabt til at styrke relationer og skabe minder sammen.

Månedlige overraskelser

Hver gang vi holder Social Dining, planlægger vi nogle nye og spændende aktiviteter. Fra temaaftener til overraskelsesunderholdning – vores mål er at overraske og glæde dig hver gang, du deltager.

Opdateringer og nye datoer

Vores Social Dining datoer og arrangementer opdateres løbende, så hold øje med vores hjemmeside for de seneste oplysninger. Du vil altid finde information om den næste Social Dining-aften og, hvad vi har i vente for dig

Kom og oplev det selv

Vi inviterer dig til at deltage i vores næste Social Dining-oplevelse. Det handler ikke kun om mad og underholdning, det handler om at forbinde, udforske og skabe minder. Vi ser frem til at byde dig velkommen og tage dig med på en kulinarisk rejse.

 

Næste arrangement

Vi holder sommer pause med social dining.

Oplev til gengæld vores DJ hver fredag fra 15.00 i juni ude på terassen. 

 

Book bord her

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:16.00 - 22.00
Onsdag:12.00 – 22.00
Torsdag:12.00 – 22.00
Fredag:12.00 – 23.00
Lørdag:12.00 – 23.00
Søndag:10.00 - 16.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram