Konfirmation

Lad din teenager få den fest han/hun drømmer om

Det er altid en stor dag, når de unge mennesker siger ja til at træde ind i de voksnes rækker. Det skal fejres og hos Spiseriet Teglholmen, kan I gøre dette i maritime og grønne omgivelser. Vores restaurant og tilstødende selskabslokale byder op til fin middag, leg og spil samt dans og sang om aftenen. Da det er de unge menneskers første skridt i de voksnes rækker, ved vi at de selv vil være med til at planlægge festen. Så om der står konfirmation i sydhavnen eller nonfirmation på invitationen, planlægger vi den fest jeres teenager drømmer om.
Vi sørger for et flot opdækket lokale, veltimede serveringer og opmærksomt personale. Vi har plads til 40 gæster i vores restaurant og op til 80 mennesker i det tilstødende selskabslokale.

Frokost 2 retters

Velkomstdrink

2-retters sæsonmenu
Friskbagt brød med saltet smør


Filtreret vand med/uden brus
Vinmenu tilpasset menuen med 2 glas vin pr. person
Lemonade/sodavand til børn

 

Pris fra kr. 445 pr. person

Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år gratis

Lokalet er til rådighed i 5 timer

Pris pr. person 675 kr.

Minimum antal 20 personer

Arrangementet er sat til at vare 5 timer

Aften 3 retters

Velkomstdrink

3 retters sæsonmenu
Friskbagt brød med saltet smør


Filtreret vand med/uden brus
Vinmenu tilpasset menuen 3 glas pr. person
Lemonade/sodavand til børn

Kaffe/the

 

Pris fra kr. 685 pr. person

Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

Lokalet er til rådighed i 5 timer

 

Pris pr. person 675 kr.

Minimum antal 20 personer

Arrangementet er sat til at vare 5 timer

Send os en besked

Kontakt os

KONTAKT OS DIREKTE FOR MULIGHEDERNE PÅ TLF ELLER MAIL

Hold din konfirmation ved vandkanten af Teglholm Brygge

Kom indenfor og oplev vores restaurant og selskabslokaler, hvor vi sætter stor ære i at skabe en fantastisk og uforglemmelig oplevelse for enhver gæst. Spiseriet Teglhomen er det perfekte sted til at afholde din konfirmation. Med sine naturskønne omgivelser og charmerende stil skaber Spiseriet Teglholmen de bedste rammer til din store dag. Hos os er der rig mulighed for at skabe en helt fantastisk dag i flotte omgivelser.

Kompetent og glad personale

Vores smilende og servicemindede personale sætter en dyd i god service og hyggelig stemning, så du får en særlig, eksklusiv og betydningsfuld konfirmation, som du ikke vil glemme. For os er det særdeles vigtigt, at alle vores gæster møder den charmerende og uformelle atmosfære i vores restaurant og selskabslokale, så de kan føle sig ganske veltilpas og komplet afslappede under hele festen.

Hos Spiseriet Teglholmen går den hyggelige stemning og uformelle atmosfære hånd i hånd, hvor vores tjenere har øje for dig og dine gæsters tilstedeværelse. Vi sørger for, at den lune og uformelle stemning holder ved, så læn dig tilbage i vores idylliske atmosfære og nyd din helt særlige dag.

Restaurant med plads til 80 personer

Hos Spiseriet Teglholmen elsker vi at holde en god fest, hvor vi forkæler med historiske smagsoplevelser og vine i særklasse. For os er det vigtigste, at I skal føle jer velkomne i vores smukke og atmosfærefyldte rammer. Spiseriets restaurant og selskabsloakle er indrettet i en både eksklusiv og hyggelig stil, som gør, at du kan fejre din konfirmation på fineste vis sammen med venner og familie. Vi kan huse op til 80 gæster i vores indbydende lokaler, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at din dag forløber, som du ønsker.

Smagsoplevelser i unikke omgivelser

Er du til fransk-inspireret og ekstraordinære retter i vidunderlige omgivelser og afslappet atmosfære? Så er Spiseriet Teglholmen den helt rigtige lokation for din konfirmationsfest. En konfirmation er en helt særlig dag for dig, og derfor skal du forkæles med mad fra det franske køkken og en unik udsigt over Teglholm Brygge.

Vi garanterer dig, at du får en unik dag, hvor Spiseriets passionerede og kreative køkken bidrager med velsmagende mad og højt humør. Vi anretter samtlige serveringer med et moderne touch. Vores gæster fortjener smukke, appetitvækkende og farverige retter, der forkæler både sind, øjne og ikke mindst smagsløg. Målet er at fremkalde retter og kompositioner med appel til alle sanser, hvor udtrykket bevares i sin enkelthed. Således danner smag og finesse rammen for det sofistikeret udtryk, vi opnår.

Lad smagseksplosioner fylde din mund med karakteristiske og sofistikerede smage. Lad dine øjne indfanges af generøse farver og delikate anretninger, og lad dine ører forføres af de sprøde, knasende teksturer.

Fleksibilitet og selvbestemmelse hos Spiseriet

Hos Spiseriet Teglholmen er vi fleksible i forhold til dine ønsker for din fest, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde fortælle om de mange muligheder, som vi kan tilbyde.
Vi glæder os enormt til at byde dig og dine gæster velkommen i Teglholmens vandkant til en minderig konfirmationsfest.
Kontakt
Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport
Åbningstider
Mandag:Lukket
Tirsdag:12.00 – 22.00
Onsdag:12.00 – 22.00
Torsdag:12.00 – 22.00
Fredag:12.00 - 23.00
Lørdag:10.00 – 23.00
Søndag:10.00 – 21.00
map-markerphoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram