Konfirmation

Lokaler til konfirmation

Konfirmation i Sydhavnen

Lad jeres teenager få den fest han/hun drømmer om

Vi hos Spiseriet Teglholmen er begejstrede for at være en del af jeres families særlige begivenhed. Uanset om det er en konfirmation i Sydhavnen eller en nonfirmation, er vi dedikerede til at skabe den perfekte fest, der opfylder lige netop jeres teenagers drømme og forventninger.

Vores restaurant og selskabslokale i Sydhavnen, er omgivet af smukke omgivelser og har en fantastisk beliggenhed lige ud til vandet, hvor I kan fejre jeres teenagers overgang fra ungdom til voksenlivet.

Når det kommer til maden, tilbyder vi et bredt udvalg af lækre retter, der kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Vores dygtige kokke og servicemindede personale er dedikerede til at levere høj kvalitet, og vi imødekommer også særlige kostkrav eller præferencer, som I måtte have.

Personlige tilrettelæggelser

Vi forstår, at de unge ønsker at have indflydelse på festens planlægning. Derfor er vi åbne for at samarbejde med jer og jeres teenager for at skabe den perfekte festoplevelse. Uanset om det indebærer et bestemt tema, specifikke aktiviteter eller underholdning, er vi klar til at gøre det til virkelighed.

Efter den fine middag kan I nyde en aften fyldt med leg, spil, dans og sang. Vi kan hjælpe med at arrangere musik, enten ved at hyre en DJ eller anbefale talentfulde lokale bands, der kan sætte gang i festen og skabe den rette stemning.

Uanset om I vælger at holde festen i vores restaurant eller selskabslokale, kan I være sikre på, at vores dedikerede personale vil gå langt for at sikre, at jeres teenager og gæster har en uforglemmelig aften. I vores restaurant har vi plads til 32 gæster, og i vores tilstødende selskabslokale har vi plads til 80 gæster.

Kontakt os for at tage en snak om jeres teenagers ønsker og behov, så vi sammen kan planlægge og skabe den perfekte fest, der markerer overgangen til de voksnes rækker. Vi ser frem til at være en del af denne særlige begivenhed og skabe minder, der vil vare ved i lang tid fremover.

Frokost 2-retters menu

Velkomstdrink

2-retters sæsonmenu
Friskbagt brød med saltet smør

Filtreret vand med/uden brus
Husets øl, vin og sodavand ad libitum 
i 2 timer
Pris fra 495,- pr. person

Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år gratis

Aften 3-retters menu

Velkomstdrink

3 retters sæsonmenu
Friskbagt brød med saltet smør

Filtreret vand med/uden brus
Husets øl, vin og sodavand ad libitum 
i 3 timer

Kaffe/the
Pris fra 749,- pr. person

Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år gratis

LOKALE LEJE:

MAN - TORS: 3500,- DKK

FRE - SØN: 6500,- DKK

Send os en besked 

Har du spørgsmål eller ønsker ud at booke din teenagers konfirmation hos os, kan du kontakte os via kontaktformuleren ude til højre. Eller du kan kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger.
Mail: kontakt@spiserietteglholmen.dk

Telf: 53 71 53 54
Kontaktformular

Lokaler til konfirmation ved vandkanten af Teglholm Brygge

Hold konfirmation i Sydhavnen hos Spiseriet Teglholmen. Her har I mulighed for at holde en skøn konfirmationsfest eller nonfirmationsfest i smukke omgivelser med udsigt lige ud til vandet. Vi sætter stor ære i at skabe en mindeværdig fest for jeres kommende konfirmand, uanset hvilke ønsker I måtte have til dagen.

Er I interesserede i at høre mere om jeres muligheder, så kontakt os på kontakt@spiserietteglholmen.dk og arranger eventuelt en dag med os, hvor I kan komme ned og se vores selskabslokale samt restaurant. Da vi har stor efterspørgsel på konfirmationer, anbefaler vi, at I er i god tid, så I er sikre på at få en plads til jeres kommende konfirmationsfest.

Selskabslokale med plads til 70 personer

Hos Spiseriet Teglholmen elsker vi at holde en god fest, hvor vi forkæler jer med gode smagsoplevelser og vine i særklasse. For os er det vigtigste, at I føler jer velkomne i vores smukke og atmosfærefyldte rammer. Spiseriet Tegelholmens restaurant og selskabslokale er indrettet i både en eksklusiv og hyggelig stil, så I kan fejre jeres konfirmation i Sydhavnen på fineste vis sammen med venner og familie. Vi kan huse op til 70 gæster i vores selskabslokale, hvor der er udsigt til vandet, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at jeres dag forløber, som I ønsker.

Konfirmation i Sydhavnen

Kompetent og glad personale

Vores smilende og servicemindede personale sætter en dyd i god service og hyggelig stemning, så du kan slappe af og nyde dagen sammen med jeres konfirmand og gæster.  Hold konfirmation i Sydhavnen og få en mideværdig dag sammen. For os er det særdeles vigtigt, at alle vores gæster møder den charmerende og uformelle atmosfære i vores restaurant og selskabslokale, så de kan føle sig ganske veltilpas og komplet afslappede under hele festen.

Hos Spiseriet Teglholmen går den hyggelige stemning og uformelle atmosfære hånd i hånd, hvor vores tjenere har øje for dig og dine gæsters tilstedeværelse. Vi sørger for, at den lune og uformelle stemning holder ved, så læn dig tilbage i vores idylliske atmosfære og nyd din helt særlige dag.

Smagsoplevelser i unikke omgivelser

Er du til god mad og hyggelige stunder i dejlige omgivelser lige ud til vandet? Så er Spiseriet Teglholmen det helt rigtige sted at holde konfirmation for jeres teenager. Konfirmationsfesten er en vigtig begivenhed, og derfor skal den også holdes i dejlige omgivelser med god mad og godt selskab. Lad os stå for alt det praktiske, så alt I skal stå for er invitationerne til jeres gæster.

Har I specifikke ønsker til konfirmationsmenuen, gør vi alt for at opfylde disse. Skal det være en 3-retters menu eller en buffet med alle konfirmandens yndlingsretter? Så er vi på sagen og lader jeres ønsker gå i opfyldelse. Kontakt os og hør mere om jeres muligheder for at holde konfirmation i Sydhavnen.

Da vi har mange forespørgsler på konfirmationer, opfordrer vi jer til at være ude i god tid. Vi har også andre lokationer, hvor I kan holde konfirmation. Du kan se mere her.

Se også vores andre events her.

Lokaler til konfirmation

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 – 22.00
Torsdag:17.00 – 22.00
Fredag:15.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:10.00 - 15.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram