Mortensaften

Spiseriet teglholmen

Vi glæder os til Mortensaften!

D. 10 / 11 - 2023

Fejr Mortensaften hos os på Spiseriet med en lækker andemiddag. Lad os forkæle dig med den traditionsrige Mortensand, tilberedt til perfektion og serveret i hyggelige omgivelser ved vandet. Gør din aften speciel med os!

Tradition og hygge ved vandet

Denne aften er en tid til at omfavne traditioner og skabe hyggelige øjeblikke sammen med familie og venner. Hos Spiseriet kombinerer vi den klassiske Mortensand med vores unikke beliggenhed ved vandet. Her kan du samles og nyde den skønne and sammen med en dejlig atmosfære. Det bliver en aften fyldt med god mad og stemning, som du sent vil glemme. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en mindeværdig Mortensaften på Spiseriet.

 

Se vores 3 retters menu nedenunder - Vi tilbyder også ud af huset!


Spiseriets traditionelle Mortensaften-menu

D. 10 / 11 - 2023


 

Gravet laks med dijoncreme og fennikelsalat

- - -

Klassisk andesteg med rødkål, bagte æbler, brune og hvide kartofler og andesauce. 

- - -

Æble trifli med mandel crumble og makroner

 


 

Pris pr. Kuvert 385kr. 

 


Vinmenu 350,-

1 gl. Irvine Estate Chardonnay

2 gl. Oaktrail Zinfandel

1 gl. 2017 Taylors Late Bottled Vintage Port

Se andre af vores events herunder

Skræddersyet til din vision

Har du specifikke ønsker til dit dagsmøde, konference eller event? Vi går langt for at imødekomme dine ønsker, så du blot kan nyde dagen sammen med dine gæster. Vores dedikerede hold står klar til at skabe en skræddersyet pakke, der passer til netop dine behov. Se mere om events her

 

Lys og inviterende atmosfære

Træd ind i vores flotte lokaler, der udgør det ideelle sted til dit næste selskab. Med lyse og indbydende omgivelser, central beliggenhed og havnen som en malerisk baggrund er vi klar til at tilbyde dig en unik oplevelse. Lad os sammen skabe et mindeværdigt arrangement i vores inspirerende omgivelser. Vi står klar til at skræddersy en pakke, der opfylder dine forventninger og mere til.

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:17.00 – 22.00
Torsdag:17.00 – 22.00
Fredag:15.00 – 22.00
Lørdag:12.00 – 22.00
Søndag:10.00 - 15.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram