Dagsmøder / Konferencer

GODT SELSKAB, møder OG receptioner LIGE ud til VANDET

Godt selskab, møder og receptioner lige ved vandet

Skal du holde dagsmøder, receptioner, konferencer, mindehøjtideligheder eller noget helt fjerde? Så er Spiseriet Teglholmen den helt rigtige beslutning. Vi tilbyder udsøgt mad, smuk udsigt og smilende personale, der sørger for, at din dag bliver helt, som du har drømt om. Vores selskabslokale ligger helt ud til vandet, og med de store panoramavinduer får du følelsen af at være helt tæt på naturen.

Har du specifikke ønsker til din dagsmøde, konference eller andet, så gør vi alt for at imødekomme dem! Alt, du skal gøre, er at nyde din dag sammen med dine gæster.

Lyse og imødekommende omgivelser

Vores flotte lokaler er det oplagte sted at holde dit næste selskab. I lyse og imødekommende omgivelser, centralt placeret og med havnen som baggrund, så står vi klar til at lave en skræddersyet pakke til dig.
Kontakt os

Skal du holde møder, receptioner, mindehøjtideligheder eller noget helt andet? 

Lad os skabe rammerne til dit næste selskab

Vores selskabslokale har plads til 70 gæster, og restauranten har plads til 32 gæster. 

Prisen for leje af lokale:

Mandag - Torsdag: 3500,- 

Fredag - Søndag: 6500,-

Hvis du har nogle spørgmål, tøv ikke med at kontakte os!

Kontakt os på: kontakt@spiserietteglholmen.dk

Selskabslokale til alle anledninger

Skal du holde fest og vil gerne forkæle dine gæster med god mad, gode vine og en dag eller aften, ingen af jer sent vil glemme? Så er du havnet det rette sted - hos Spiseriet elsker vi at holde fest og lægger os altid i selen for at efterkomme netop dine ønsker til borddækning, menu etc. Uanset om I skal holde barnedåb, konfirmation, sommerfest eller julefrokost. Vi har plads til op mod 80 gæster i vores hyggelige festlokale med udsigt over Teglholm Brygge og planlægger selvfølgelig menuen i samarbejde med dig.


Kontakt os

Kontakt os i dag på telefon 53 71 53 54 eller mail kontakt@spiserietteglholmen.dk for at høre mere om leje af fest- og selskabslokaler hos Spiseriet Teglholmen - vi glæder os til at skabe rammerne om din fest!

Bryllupsfest på Spiseriet Teglholmen
Events / Selskaber 

Hyggeligt festlokale lige ud til vandet

Den absolut vigtigste forudsætning for en god fest er selvfølgelig gæsterne. Uden de rette mennesker at fejre og dele dagen sammen med, bliver den sjældent mindeværdig på den gode måde. Når det er sagt, går der som regel en del forberedelser forud for en god fest, herunder booking af festlokalet og planlægning af menuen. For selvom lokationen og festlokalet ikke er den vigtigste forudsætning for en god og vellykket fest, er det dog med til at sætte stemningen for dagen og aftenen. Et festligt pyntet lokale virker indbydende og er samtidig noget af det, dine gæster vil huske og tænke tilbage på, når de genkalder sig aftenen.

Et ekstraordinært valg - Spiseriet

Hos Spiseriet Teglholmen kan du leje vores lyse og hyggelige festlokale til alle anledninger. Vi afholder både fødselsdage, barnedåbs- og konfirmationsfester samt sommerfester, julefrokoster og andre større arrangementer. Fra vores selskabslokale på Teglholm Brygge er der udsigt til havet og havnekajen, og rummet er hyggeligt selv når mørket falder på.

Hvis der er ønske om det, viser vi selvfølgelig gerne vores festlokaler frem, før du booker. Kontakt os på kontakt@spiserietteglholmen.dk, og lad os sammen skabe rammerne om din næste fest.

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:16.00 - 22.00
Onsdag:12.00 – 22.00
Torsdag:12.00 – 22.00
Fredag:12.00 – 23.00
Lørdag:12.00 – 23.00
Søndag:10.00 - 16.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram