MENU

menukort spiseriet

Vores menu er en kulinarisk symfoni af smagsoplevelser. Uanset om du vælger frokost eller aften, forvent de fineste ingredienser og dygtigt tilberedte retter, der fortryller dine smagsløg. Vi inviterer dig til at opleve vores passion for mad og vores dedikation til at skabe uforglemmelige øjeblikke ved hvert måltid. 
Tag et kig på vores menukort nedenfor, og lad dine smagsløg guide dig gennem vores varierede udvalg af retter. Vi er stolte af at præsentere et menukort, der afspejler vores kærlighed til gode råvarer

Aktiviteter på Spiseriet 

På Spiseriet Teglholmen har vi løbende, hver måned, forskellige aktiviteter såsom Social Dining. Aktiviteterne er for dem, der har lyst til at have en hyggelig aften sammen med deres kære.

Social Dining er en aften med mad og underholdning. Underholdningen og maden vil variere fra gang til gang, og du kan følge med her på hjemmesiden eller på vores sociale medier for at se, hvad temaet er for næste Social Dining. Social Dining finder altid sted om mandagen.

Ønsker du at deltage i Spiseriet's Social Dining, skal du huske at booke bord, da vi ikke tager imod walk-ins på disse dage. Du kan se hvornår næste Social Dining finder sted her.

 

Hold din næste fest på Spiseriet

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup eller noget helt andet? På Spiseriet Teglholmen kan du også holde din næste fest med udsigt lige ud til vandet. Vores smilende personale vil sørge for, at I får en uforglemmelig dag. Se mere her.

Har du spørgsmål til vores menu? 

Har du spørgsmål til vores menukort, eller ønsker du at invitere et større selskab til Spiseriet Teglholmen? 

Så kontakt os på nedenstående e-mail. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontakt os på: kontakt@spiserietteglholmen.dk

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:16.00 - 22.00
Onsdag:12.00 – 22.00
Torsdag:12.00 – 22.00
Fredag:12.00 – 23.00
Lørdag:12.00 – 23.00
Søndag:10.00 - 16.00

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram