Karrysild med smilende æg, kapersbær, æble & løg.
Røget laks med flødestuvet spinat.
Friteret rødspættefilet med remoulade, citron & dild.
Æg & Håndpillede grønlandsrejer med mayonnaise, dild & citron.
____________________
Gammeldags andesteg med rødkål, brunede kartofler & andesauce.
Spiseriet's jule tartelet.
Ribbensteg af dansk gris med rødkål & surt.
___________________
Risalamande med lun kirsebærsovs.
Pris per person
445,-
Gravad laks marineret med rødbedesaft & urter
___________________
Traditionel dansk juleand samt flæskesteg med rødkål, agurkesalat & bagte æbler
Serveret med hvide & brunede kartofler samt julesauce
___________________
Risalamande med lun kirsebærsovs
___________________
Petit Fours & kaffe
Pris per person
545,-
Cremet Jomfruhummer bisqué serveret med let røget torsk og håndpillede grønlandske rejer og krydderurte.
___________________
Oksemørbrad, serveret med portvins glace, ovnbagte rodfrugter og kartoffel gratin rørt med friskost og krydderurter.
___________________
Chokolade cheesecake med råsyltede skovbær, og sprødt på toppen.
___________________
Hjemmebagt kransekage
Pris per person
345,-
Mandag: | Lukket |
---|---|
Tirsdag: | 17.00 – 21.30 |
Onsdag: | 17.00 – 21.30 |
Torsdag: | 12.00 – 21.30 |
Fredag: | 12.00 – 22.00 |
Lørdag: | 12.00 – 22.00 |
Søndag: | Lukket |
Mandag: | Lukket |
---|---|
Tirsdag: | 17.00 – 21.00 |
Onsdag: | 17.00 – 21.00 |
Torsdag: | 12.00 – 21.00 |
Fredag: | 12.00 – 21.30 |
Lørdag: | 12.00 – 21.30 |
Søndag: | Lukket |
Mandag: | Lukket |
---|---|
Tirsdag: | 17.00 - 22.00 |
Onsdag: | 17.00 – 22.00 |
Torsdag: | 12.00 – 22.00 |
Fredag: | 12.00 – 23.00 |
Lørdag: | 12.00 – 23.00 |
Søndag: | 10.00 - 16.00 |
Åben for selskaber over 10 til frokost og over 15 til aften uden for almindelige åbningstider.