Sparkling Tea Brunch

Lørdag og søndag fra 10.00 til 12.00
Sidste dag med brunch - søndag d. 26.juni 2022

Brunch i skønne omgivelser

Nyd weekenden i skønne og hyggelige omgivelser til Sparkling Tea Brunch på Spiseriet Teglholmen!
Vi inviterer nemlig til Sparkling Tea Brunch hver lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 12.00.

Hos Spiseriet Teglholmen vil vi gerne bidrage til, at vores gæster får en god, lækker og ikke mindst let start på weekenddagene. Derfor tilbyder vi en lækker brunch, serveret med valgfri kaffe, frisk juice og et lækkert glas Sparkling Tea, der både kan fås med eller uden alkohol.
Vi har altid to varianter i huset og smagen skifter efter sæson.

Vores brunch byder på frisk frugt, chiagrød, avokado, æg, bacon, chorizo, ost, serranoskinke, fennikelpølse, spicy salami, brød, croissant og belgisk vaffel.

Sparkling Tea

Sparkling Tea er baseret på et blend af økologisk te I den bedste kvalitet, lige fra den delikate hvide te til den mere intense og kraftfulde sorte te. En flaske Sparkling Tea indeholder op til 13 forskellige te sorter, som giver den nuancerede og komplekse smag, der gør drikkeoplevelsen til noget helt særligt. Hver udgave af Sparkling Tea har sin helt egen unikke karakter, så chancen for at du finder din personlige favorit er ret god.

Til vores brunch servere vi for tiden Crisp Notes of Red Berries and Hibiscus (5% alc.) og Sparkling Rosè (0% alc.).

Sparkling Tea Brunch

Husk at bestille bord til Sparkling Tea Brunch, så vi kan være sikre på, at vi har plads til dig.

Prisen er inkl. 1 glas Sparkling Tea, 1 kop valgfri kaffe og 1 glas juice. 

Pris. pr. person 235 kr. 

Børn under 12 år - halv pris. 

Nyd en lækker sparkling tea brunch i Sydhavnen

Hos Spiseriet Teglholmen får du - i hverdagen, i weekenden og til din næste fest altid veltillavet og lækkert mad, der med sin inspiration i de franske land- og caféretter tilbyder noget for næsten enhver smag. Har du lyst til at smage en af vores mange specialiteter kan du i vores hyggelige restaurant i Sydhavnen både lørdag og søndag i tidsrummet mellem 10.00 - 12.00 smage vores lækre Sparkling Tea Brunch, der virkelig er en oplevelse værd.

Hos Spiseriet Teglholmen byder vi dig gerne indenfor i vores dejlige lokaler i Sydhavnen, både til en forretningsfrokost, for at mødes med dine venner og studiekammerater til hyggeligt samvær eller hvis du har lyst til at starte weekenden med en lækker brunch med din familie. Vi har nemlig en ambition om at være Teglholm Brygges naturlige samlingssted både til hverdag og fest, til mandagens lette frokost og til weekendens afslappende og hyggelige brunch i Sydhavnen.

Oplev Spiseriet Teglholmens sparkling tea brunch

Har du besluttet dig for at tage familien eller vennerne under armen for at nyde vores sparkling tea brunch, kan du godt glæde dig til en både lækker og hyggelig oplevelse. I vores maritime oase kan du med udsigt til de små kanaler og Teglholmens grønne områder nyde vores sparkling tea brunch, der på ærlig vis tilgodeser de fleste smagsløg.

Med afsæt i det faglige håndværk og et fokus på måltidets enkelte elementer har vi skabt en brunch, der virkelig kickstarter weekenden. Vores sparkling tea brunch byder på et lækkert udvalg af frisk frugt, nærende og velsmagende chiagrød, avocado, æg, bacon, chorizo, ost, seranoskinke, fennikelpølse, spicy salami, brød, croissant og belgisk vaffel. Hertil serveres valgfri kaffe, frisk juice og et glas lækkert og forfriskende Sparkling Tea. Sparkling tea, der er baseret på et blend af økologisk te, og som har en både nuanceret og kompleks smag, indeholder op til 13 forskellige tesorter. Hver eneste variant af Sparkling Tea har sin helt egen unikke karakter. Hos os tilbyder vi altid i to forskellige varianter til vores brunch - med og uden alkohol. Med sæsonerne skifter vi også vores udvalg af sparkling tea, og du har igennem året mulighed for at smage flere varianter af denne delikate drik, og finde din helt egen favorit.

Få en god, lækker og ikke mindst let start på dine weekenddage med en skøn brunch hos Spiseriet Teglholmen.

Mød dine venner og familie til brunch i København

Skal du mødes med dine venner eller familie til brunch i København, er Spiseriet Teglholmen absolut et oplagt mødested. Her finder du nemlig både god smagsoplevelse og en afslappet og imødekommende stemning i Sydhavnens skønneste rammer.

Har du brug for at lade op efter en hård arbejdsuge, så er Spiseriet Teglholmen er godt sted at genoplade batterierne i gode venner eller din families selskab.

Nyd en lækker og veltillavet brunch i en af Københavns mest hyggelige og afslappede områder hos Spiseriet Teglholmen. Vi ser frem til at byde dig velkommen lørdag og søndag mellem 10.00 - 12.00.
Kontakt
Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport
Åbningstider
Mandag:Lukket
Tirsdag:12.00 – 22.00
Onsdag:12.00 – 22.00
Torsdag:12.00 – 22.00
Fredag:12.00 - 23.00
Lørdag:10.00 – 23.00
Søndag:10.00 – 21.00
map-markerphoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram