På Spiseriet Teglholmen er vi vilde med fest og gode traditioner. Derfor kan du selvfølgelig også fejre en forrygende nytårsaften med lækker mad, festligt personale og selvfølgelig god vin og champagne.
På årets sidste aften åbner vi dørene kl. 17.30, så der er god tid til at nyde et godt glas champagne og lidt lækkerier til dronningens nytårstale. Herefter disker vi op til den helt store nytårsmiddag specielt lavet af vores dygtige kok, samt tilbyder en tilpasset vinmenu fra Spiseriets helt egen sommelier.
Vi glæder os til at træde ind i det nye år med dig!
Program kommer
Husets bobler med saltede mandler og oliven til
Kroketter med trøffel og sortfodsskinke
Cremet Jomfruhummer bisqué serveret med let røget torsk og håndpillede grønlandske rejer og krydderurter
Oksemørbrad, serveret med portvins glace, ovnbagte rodfrugter og kartoffel gratin rørt med friskost og krydderurter
Chokolade cheesecake med råsyltede skovbær, og sprødt på toppen
Kaffe & petit fours
Inkl. Vin menu (Velkomstdrink, 4 glas vin og dessertvin)
Hjemmebagt kransekage og bobler med to-go når restauranten lukker
Mandag: | Lukket |
---|---|
Tirsdag: | 17.00 - 22.00 |
Onsdag: | 12.00 – 22.00 |
Torsdag: | 12.00 – 22.00 |
Fredag: | 12.00 – 23.00 |
Lørdag: | 12.00 – 23.00 |
Søndag: | 10.00 - 16.00 |
Åben for selskaber over 10 til frokost og over 15 til aften uden for almindelige åbningstider.