Nytår i restauranten

Nytårsaften på Spiseriet

Nytårsaften med havudsigt

Træd ind i det nye år med en fantastisk smag i munden

På Spiseriet Teglholmen er vi vilde med fest og gode traditioner. Derfor kan du selvfølgelig også fejre en forrygende nytårsaften med lækker mad, festligt personale og selvfølgelig god vin og champagne.

På årets sidste aften åbner vi dørene kl. 17.30, så der er god tid til at nyde et godt glas champagne og lidt lækkerier til dronningens nytårstale. Herefter disker vi op til den helt store nytårsmiddag specielt lavet af vores dygtige kok, samt tilbyder en tilpasset vinmenu fra Spiseriets helt egen sommelier.
Vi glæder os til at træde ind i det nye år med dig!

 

Program kommer

Menu

Nytårsaften       1195 kr. per person

4-retters Nytårsmenu 2023/2024 hos Spiseriet

 

 

Husets bobler med saltede mandler og oliven til

 


 

Kroketter med trøffel og sortfodsskinke

 


 

Cremet Jomfruhummer bisqué serveret med let røget torsk og håndpillede grønlandske rejer og krydderurter

 


 

Oksemørbrad, serveret med portvins glace, ovnbagte rodfrugter og kartoffel gratin rørt med friskost og krydderurter

 


 

Chokolade cheesecake med råsyltede skovbær, og sprødt på toppen

 

Kaffe & petit fours

 


 

Inkl. Vin menu (Velkomstdrink, 4 glas vin og dessertvin)

 

Hjemmebagt kransekage og bobler med to-go når restauranten lukker

 

Book Bord til Nytårsaften

Vi glæder os til en festlig aften!

Du kan kontakte os via kontaktformularen ude til højre eller du kan kontakte os direkte på nedenstående kontakt informationer. 
 
Mail: Kontakt@spiserietteglholmen.dk 

Telf: 53 71 53 54
Ud af huset
Kontaktformular

KONTAKT

Teglholmsgade 10F, 2450 København
Cookies- og Privatlivspolitik

ÅBNINGSTIDER

Mandag:Lukket
Tirsdag:17.00 - 22.00
Onsdag:12.00 – 22.00
Torsdag:12.00 – 22.00
Fredag:12.00 – 23.00
Lørdag:12.00 – 23.00
Søndag:10.00 - 16.00

Åben for selskaber over 10 til frokost og over 15 til aften uden for almindelige åbningstider. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram